Overview of your business with Canvas Planner

Overblik over din forretning

Canvas Planner hjælper både etablerede virksomheder og iværksættere med at skabe et godt forretningsoverblik og tydeliggøre hvilke projekter, der skal fokuseres på i fremtiden. Alle har gavn af et klart, visuelt overblik over opgaver, mål og projekter, som ikke er en del af den daglige tjekliste.

Canvas Planner kobles nemt til Lean Startup Canvas, Business Model Canvas eller andre analoge værktøjer. Værktøjernes strukturer bliver åbnet op og klarlagt gennem Canvas Planner.

PinQ Consult

PinQ Consult specialiserer sig i konsulentydelser til internationale virksomheder. Grundlæggeren Angelique Slob er altid på farten og samarbejder med folk i hele verden. Det er nødvendigt for hende konstant at kunne tilpasse sin forretning uden at miste overblikket. Gennem rejser får hun nye ideer og inspiration til nye forretningsmuligheder. Disse tanker strukturerer hun i et canvas, som passer til hendes behov.

Angelique bruger Business Model Canvas til at holde styr på de vigtigste dele i hendes forretning. Her er et visuelt overblik en klar fordel.

BUSINESS MODEL CANVAS

FORRETNINGSOVERBLIK

Canvas Planner gør det muligt at opbygge dit canvas på den måde, din forretning er struktureret. Der er mange forskellige måder at visualisere din forretning på. Fleksibiliteten gør det muligt for vores kunder at lave deres canvas præcis på den måde, de ønsker.

Sådan gør du

  1. Benyt Business Model Canvas fra framework-menuen eller tilføj nye dele med værktøjerne. Skab præcis det format, der passer til dig.
  2. Lav post-it’s, links eller opgaver og udfyld dem med relevante informationer.
  3. Hvis du har brug for mere plads – tilføj blot flere mapper.

Tip: Hvis du arbejder med mentorer eller konsulenter, kan du dele denne del af din forretning med dem. Hvis du ikke synes, de skal kunne se det hele, så giv dem blot adgang til præcis de mapper, du ønsker. 

PinQ Consult

PinQ Consult er en hollandsk konsulentvirksomhed, som tilbyder konsulentydelser til internationale virksomheder.

Angelique Slob – Grundlægger af PinQ Consult:

 

“Jeg bruger Canvas Planner, og jeg ELSKER det! Endelig har jeg fundet et godt værktøj til projektstyring, som jeg kan lide at arbejde med, og hvor alt er samlet på ét sted. Det hjælper mig med at være mere organiseret og giver mig mulighed for at fokusere mere på min forretning”.

 

 

Related Projects
dont-drown-in-deadlinesManagement