Hvad fik vores kunder
til at vælge Canvas Planner?

Bliv inspireret og få indsigt i, hvilken betydning Canvas Planner har haft for vores kunder.

Leesign Logo

Det visuelle canvas gav overblikket i virksomheden.
Hvis virksomheden skal vokse, så skal der være styr på de interne processer. Det visuelle canvas har givet det manglende overblik for alle i virksomheden.

Læs mere

aalborg universitet logo

Optimering af ugentlige møder på tværs af teams!
Hvis man samler folk fra hele organisationen, hvordan kortes et ugentligt 3 timers møde så ned med 25 %? Det gjorde Aalborg Universitet med Canvas Planner.

Læs mere

Logo philip morris

Gennemsigtighed og alignment var et centralt ønske for ledelsen
Gennemsigtighed og alignment var et centralt ønske for ledelsen. Canvas Planner hjælper nu med at skabe et visuelt overblik på tværs af afdelinger og landegrænser.

Læs mere

logo-kundesiden_-300x200-px

Et godt visuelt overblik giver tilfredse medarbejdere
Færre forstyrrelser og et bedre overblik over opgaver og projekter var et stort ønske for lederen. Canvas Planner har nu givet teamet det manglende overblik, så de er blevet gladere og mere effektive.  

Læs mere

Aller Petfood logo

Farvel til Excel som planlægningsværktøj
Teamet var udfordret af at planlægge alt i Excel. De har nu fået et levende og dynamisk værktøj i Canvas Planner, der giver dem alle et langt bedre overblik. Det betyder, at tiden nu bruges opgaverne i stedet for planlægningen. 

Læs mere

Pænt goddag logo overblik

Den visuelle planlægning giver overblikket
Pænt Goddag bruger Canvas Planner i deres daglige arbejde. De får et visuelt overblik over hele deres forretning på ét canvas, og det betyder, at de uden problemer kan arbejde remote. 

Læs mere