Den visuelle
planlægning
giver overblikket

Pænt Goddag

Pænt Goddag laver oplevelser og strategisk rådgivning for virksomheder til børn i øjenhøjde. Deres kunder inkluderer bl.a. DR, Gyldendal, JP/Politikens Hus, Salling og Bakken. 

Overblik over hele forretningen

Pænt Goddag har arbejdet i Canvas Planner i flere år. De styrer hele deres forretning i programmet, der giver dem et lynhurtigt visuelt overblik over de mange forskellig opgaver og projekter.

Teamet arbejder i intervaller af 12 uger. Når de får nye projekter ind brækkes disse op i opgaver, der efterfølgende fordeles på uger i Canvas Planner. På den måde får de et visuelt overblik over alle deres projekter fordelt på uger. Opgaverne fordeles herefter ud på de enkelte personer i teamet.

Canvas Planner er perfekt til et remote team

Tine Melgaard

Tine Melgaard

Partner

Canvas Planner er et fantastisk værktøj, som vi brug hver eneste dag. Vi har fuldstændig styr på vores forretning, fordi vi får et unikt visuelt overblik i programmet. 

Tine Melgaard mener, at det er en kæmpe styrke for deres forretning, at de alle arbejder udfra et delt visuelt overblik. Folk kan hurtigt tage over på hinandens opgaver, hvis der er brug for det. Det betyder også, at hun har fingeren på pulsen, selvom hun ikke er på kontoret. Det giver friheden til at arbejde som et remote team, hvilket der er stor behov for i deres forretning, hvor de har kunder i hele landet.

Hurtig indkøring af nye medarbejdere

Tine Melgaard fortælle, at det har været nemt og hurtigt at indkøre nye folk i forretningen, fordi der tages udgangspunkt i Canvas Planner.  De får typisk en introduktion på 10 min., hvorefter de kan lege lidt rundt i programmet, og så er de i gang.

Det giver også mulighed for at sige til den enkelte medarbejder, at de selv må planlægge deres arbejde. Tine Melgaard og hendes partner Stine Thorsgaard Kjær kan uden at overvåge medarbejderne holde styr på, hvor langt de er med opgaverne, og om de bliver færdige i tide.

Præsentation af Canvas Planner

Få en 15-20 minutters online gennemgang lige foran din skærm.

Pænt Goddag
Pænt Goddag

Ro i hovedet

Når teamet går hjem fra arbejde, så stoler de på, at det hele ligger i Canvas Planner. De er meget opmærksomme på at få tømt hovedet for alle de mange detaljer, som de arbejder med på tværs af de mange projekter.

Tine Melgaard siger, at når der arbejdes så mange timer, så er det vigtigt at holde fri – også mentalt. Og det sørger Canvas Planner for.

Se andre kundeeksempler her.