Farvel til Excel
som planlægningsværktøj

Aller Petfood

Aller Petfood er en familieejet produktionsvirksomhed fra 1921 med afdelinger i DK og Rusland. Virksomheden producerer og sælger foder til hunde og katte i hele verden.

Silo-orienteret planlægning og manglende overblik

Tidligere var virksomhedens planlægning meget siloorienteret. Projekter blev primært styret via Excelark, hvor udfordringen var, at det blev meget statisk. Det krævede for meget tid at opdatere de mange ark. Virksomheden var også udfordret, når det kom til at få flow i arbejdet og være sikker på, at der blev fulgt op på opgaverne af de rigtige personer.
Ledelsen søgte efter et visuel værktøj, der kunne give det ønskede overblik.

Overraskende hurtig indkøring

Henriette var meget overrasket over, hvor hurtigt teamet tog CP til sig. Det er utrolig nemt og intuitivt at bruge, og teamet kunne med det samme se, hvordan programmet kunne hjælpe dem i deres arbejde.

henriette-bylling

Henriette Bylling

Ejer og direktør

Canvas Planner har givet os det visuelle overblik, som vi har manglet.
Det har gjort vores planlægning meget nemmere. Vi kan nu bruge tiden på at få løst opgaverne bedst muligt i stedet for at forstyrre hinanden med, hvor langt vi er nået med opgaverne. 

Overblik på tværs af landrgrænser

Hvis Henriette sammenligner de tidligere Excelark med CP, så for de nu et meget bedre overblik. Som leder kan Henriette meget nemmere følge konstruktivt op på de opgaver, som teamet sidder med. I stedet for at spørge “hvor langt er du med opgaven”, så kan hun nu i stedet bruge tid på at hjælpe med at finde den optimale løsning på opgaven. Når Henriette er på forretningsrejse, så kan hun stadig have en finger på pulsen og følge med i, hvad der arbejdes på kontoret i Danmark.

Præsentation af Canvas Planner

Få en 15-20 minutters online gennemgang lige foran din skærm.

Aller Petfood

Canvas Planner har levet op til alle forventninger, og teamet bag Canvas Planner har været fantastiske til at supportere, så nu overvejes det meget kraftigt at udvide brugen af Canvas Planner til også at omfatte den russiske afdeling.

Se andre kundeeksempler her.