Hold styr på dine deadlines

Hold styr på dine deadlines

Projekter er dynamiske. Ofte sker forandringer pludseligt, og man er nødt til at tilpasse sig. Med Canvas Planner kan du designe dit helt eget workspace, som passer præcis til den måde, du vil strukturere dit arbejde på.

Beatjump Dancestudio

Beatjump er en danseskole med flere hundrede dansere. Hvert år arrangerer skolen mange events. Før Canvas Planner brugte lederen og praktikanter meget tid på at prioritere opgaver og koordinere internt. Canvas Planner har på følgende måde hjulpet Beatjump med at simplificere deres processer:

 1. Lederen og praktikanten har aftalt, at de begge kan tilføje opgaver til planen.
 2. Opgaver med højeste prioritet placeres øverst i deres canvas. Det har gjort det nemt for praktikanten at se hvilke opgaver, der skal løses først.
 3. Praktikanten kan arkivere de “grønne” opgaver, da det betyder, at de er færdige. De andre opgaver kan fortsat ses i deres canvas.
 4. Med disse simple tiltag har Beatjump undgået flaskehalse i kommunikationen. Lederen kan nemt få overblik over opgaver og projekter ved at kigge på deres canvas.

Beatjump bruger den nye struktur i deres daglige arbejde. Det kan man se i et par af deres projekter herunder:

Daglig struktur

Ugentlig struktur

Den ugentlige struktur er for personer med mange opgaver på deres bord, men samtidig har strikse deadlines for de fleste af deres opgaver. Canvas Planners opgavefunktion er en perfekt måde til at holde styr på alle de små detaljer i opgaver og projekter – på en visuel og overskuelig facon.

Månedlig struktur

Den månedlige struktur er meget effektiv for projekter i deres tidlige fase. I begyndelsen har du måske kun et par konkrete opgaver med deadlines, mens dine andre opgaver har en længere tidsramme. Denne struktur giver dig mulighed for at arbejde detaljeret med en lang tidsramme uden at skulle forholde dig til besværlige deadline-restriktioner, som du måske kender det fra andre opgavestyringssystemer.

Sådan gør du

  1. Lav dit eget personlige framework med den struktur, du skal bruge.
  2. Fastgør frameworket på dit canvas.
  3. Tilføj opgaver til dit canvas.
  4. Flyt nemt rundt på opgaver ved at trække og slippe.

Beatjump Dancestudio

Beatjump er en Hiphop danseskole med nogle af Danmarks bedste dansere. De har et fuldt undervisningsprogram, og mange events i løbet af året.

Canvas Planner har gjort koordineringen af de mange opgaver og events simpel og intuitiv. Beatjump bruger planer til at koordinere med deres praktikanter og studiemedhjælpere.

Nicolai Damgaard – studiemedhjælper hos Beatjump:

 

“Jeg får nu 40-50 færre mails fra mine ledere om ugen.” 

Related Projects
overview