canvas planner education - skoleopgaverne

Få struktur på skoleopgaverne

Canvas Planner hjælper både undervisere og studerende. Gennem et visuelt format er både timeplaner, gruppeprojekter og undervisningsmål tydelige for alle.

KAOSPILOTERNE

Kaospiloterne er en business school, der underviser i socialt iværksætteri. For både undervisere og studerende er det afgørende at have styr på deres mange opgaver. Undervisere skal på daglig basis koordinere med administrationen, kolleger og de studerende. De har konstant mange bolde i luften, og med Canvas Planner har Kaospiloterne fundet en måde at simplificere deres opgaver på.

Underviserne hos Kaospiloterne har delt deres studerende ind i forskellige grupper. De får tildelt projekter, og grupperne er placeret visuelt i hver deres projekt. Igennem projektarbejdet har man et simpelt overblik over hver enkelt gruppes fremskridt.

De studerende har på samme måde brugt Canvas Planner med stor succes. Både i forbindelse med idéudvikling og projekternes milepæle og struktur, men også til at skabe sig et delt visuelt overblik over, hvem-der-gør-hvad i gruppen.

Kaospiloterne bruger frameworks til visuelt at designe gruppestrukturer med Canvas Planner.

GRUPPE STRUKTUR

Den komplette fleksibilitet for hvert canvas gør det muligt for skolen at få et overblik over hver enkelt gruppes arbejde. Underviseren har mulighed for at tilføje noter og samtidig følge med i gruppens fremskridt.

TEAM STRUKTUR

Struktur, form og farver er fuldstændig op til den enkelte. Fleksibiliteten gør det nemt og overskueligt at designe det format, som passer til gruppen.

TEAM STRUKTUR MED FASER

FLAD STRUKTUR

Sådan gør du

  1. Lav et personligt framework ved at bruge figurer.
  2. Navngiv hver figur/projekt i frameworket. Hver figur kan være en person, gruppe eller projekt. Din fleksibilitet er nøglen til et godt canvas.
  3. Du kan justere størrelse og farve på alle figurer.
  4. Fastgør frameworket til dit canvas, så det ikke rykker rundt.
  5. Brug frameworket til at skabe et visuelt overblik til møder.
  6. Tilføj nye detaljer, mål eller kommentarer undervejs i mødet.

KAOSPILOTERNE

Kaospiloterne tilbyder et tre-årigt program for studerende, der ønsker at skabe positive sociale forandringer i verden gennem en kreativ og nytænkende tilgang.

William Hewett – Teamleder hos Kaospiloterne.

 

“Canvas Planner har givet os en ny måde at arbejde sammen på internt – både med kolleger og med de studerende.”

Related Projects