Om Os

Canvas Planner er et samarbejds- og optimeringsværkstøj, der kombinerer det visuelle canvas med opgavestyring, så du kommer til at arbejde mere simpelt og effektivt.

Idéen opstod i 2014, fordi vi ønskede at gøre noget ved den måde, vi arbejder på. Vi oplevede, at dagene gik med møder, opfølgninger og at sende og besvare e-mails. Samtidig kunne vi se, at folk var glade for whiteboards, post-its, plancher og det at visualisere deres arbejde. Vi oplevede ikke, at softwares på det tidspunkt understøttede den måde at arbejde på.

Vi har derfor lavet Canvas Planner, der kan visualisere dit arbejde. Vi bruger en visuel tilgang, når vi skal kommunikere ting, der normalt vil være skrevet ned, da vi ved, mennesker afkoder visuel information tusindvis af gange hurtigere end tekst. På den måde kan vi hjælpe dig med at blive mere effektiv. Når arbejdsflowet bliver visuelt, så fjernes noget af kompleksiteten. Det visuelle canvas kombineret med opgavestyring giver et hurtigt overblik, hvor du har let ved at prioritere og holde styr på dine egne og andres opgaver.

Vi håber, at du har lyst til at være med på rejsen.

Nanna Ulsøe & Jane Houlind Ulsøe, Stiftere

Founder of Canvas Planner Jane and Nanna Ulsoe

Kontakt os i chatten (nederst til højre)

+45 31388060

Mød nogle af vores kunder…

Vi støtter:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Hos Canvas Planner stræber vi efter at lave det absolut bedste værktøj til ledere, som øger samarbejder og produktivitet, og gør hverdagen nemmere. Dette fleksible og visuelle software er enkelt at gå til og med vores skræddersyede workshops kan vi hjælpe dig og dit team hurtigt i gang med at bruge Canvas Planner på den måde, som giver mest mening for jer.