Fremtiden
for marketing

Få en ekstra hånd til at lede dit marketing team

Du leder måske et marketing team med dygtige og kreative marketing- og kommunikationsmedarbejdere. Det kan nogle gange være svært at bevare overblikket over de igangværende opgaver, ikke? Canvas Planner hjælper dig til det overblik, der gør, at du altid har hånd i hanke med fremdrift og nåede mål – eller mangel på samme.

 

Viden og beslutninger er samlet i ét workspace, og når I ser det samme, kan I lettere arbejde i samme retning.

 

Du får mere tid til at lede dine medarbejdere og vejlede dem til bedre resultater, når du er frigjort fra de uendelige tråde af mails og statusmøder.

 

Se eksempler på herunder, hvordan du og dit marketingteam kan danne jer et visuelt overblik og skabe et endnu mere effektivt samarbejdsflow.

Jonas Ahlmann Nielsen

Selling Systems Executive & Social Media Manager at MarcoPolo

“Canvas Planner er i sin simple form et genialt program, og med de mange, mange små opgaver, jeg skal holde styr på i flere afdelinger, er det et utroligt godt og effektivt værktøj til visuelt at strukturere sit arbejde og at fjerne støj oppe i hovedet. Jeg kan ikke arbejde uden!”

 

canvas-visual-overview-team-meeting

Effektiviser dit møde

Foretrækker du at bruge whiteboards til dine møder? Du oplever måske, at

  • når alle ser det samme, så undgås misforståelser.
  • deltagerne har lettere ved at huske detaljerne.
  • det giver overblik.

I Canvas Planner kombineres det visuelle canvas med opgaver, så overblikket ikke bliver i mødelokalet. Du kan nemt fordele opgaverne i teamet, så alle kan se hvem-der-gør-hvad. Kommuniker herefter med dit team direkte i jeres workspace og undgå statusmøder og e-mails. Du kan se mere her.

Nyhedsbreve

I arbejdet med nyhedsbreve eller andet materiale, er der ofte flere, der skal levere ind. Der kan være ideer, tekstdokumenter, grafik, billeder, som der skal holdes styr på.

I Canvas Planner kan du hurtigt visualisere planlægningen, så intet bliver glemt og overblikket bevares. Kommuniker med dit team direkte i jeres workspace og begræns statusmøder og e-mails.

Et canvas til marketing med planlægning af nyhedsbreve
Et canvas til marketing med visuelt brainstorm

Design

Når man arbejder med visuelt materiale, så er det lettest at samarbejde omkring design og indhold i en visuel form.

 

I dette eksempel kan flere byde ind med deres feedback i en tråd, der placeres direkte på det visuelle materiale, der tales om.

 

Canvas Planner gør det muligt at kreative teams at begrænse e-mails og møder, da alle får set det samme canvas.

Har du travlt og bliver forstyrret hele tiden? Arbejder du i en kompleks organisation eller med komplekse opgaver? Mangler du overblik?!

“Canvas Planner tager afsæt i, at hjernen afkoder visuelle inputs 60.000 gange hurtigere end tekst. Når du optimere evnen til at opfatte, så bliver du også mere effektiv, og når du er mere effektiv, så kan det ses på bundlinjen.”

 

– Nanna Ulsøe,
stifter af Canvas Planner

Kom godt i gang allerede nu!

Book en kort online demo med en af vores konsulenter