Vores løsning
til konsulenten

Optimér dit samarbejde med dine kunder med Canvas Planner

Kender du det, at samarbejdet mellem dig som konsulent og din kunde er virkelig godt – men at du alligevel kan føle, at der er nogle ting og aktiviteter, der falder imellem to stole?

 

I Canvas Planner arbejder du som konsulent tættere sammen med kunden, når I deler workspaces. Dine kunder opnår en højere tilfredshed, når de kan se, at du er en aktiv medspiller også imellem jeres møder. Det delte visuelle overblik skaber en stærkere implementering af jeres fælles arbejde.

 

Fasthold overblik og de skarpe processer i dine workspaces og brug din tid dér, hvor du kan gøre den største forskel. Du kan i højere grad udnytte dine evner som konsulent, når du kan fokusere på kunden, og det skaber mere værdi på bundlinjen.

Tine Arhøj

Digital B2B Consultant & Communications Specialist, arhöj

“Canvas Planner er et genialt program, der hjælper mig med at fastholde overblikket og de skarpe processer sammen med mine kunder. “

en canvas til dig som konsulent

Tilpas dig kunden

I Canvas Planner kan du skræddersy workspaces, så de passer til kundens behov. Det betyder, at kunden har lettere ved at visualisere og forstå, hvilke fælles mål I arbejder hen imod.

Få overblik med et visuelt årshjul

Et visuelt årshjul kan hjælpe dig med at bevare overblikket over året. Få tømt hovedet så du undgår at huske på ting, der ikke er aktuelle lige nu.

 

Et enkelt blik på årshjulet og du ved, hvad du skal forholde dig til i de kommende tid.

 

Et visuelt årshjul kan måske også hjælpe dine kunder med jeres overblik.

Et Canvas med et årshjul til dig som leder
Et canvas til dig som konsulent med en ugeplan

Overblik over dine egne konsulent opgaver

Du kan hurtigt danne dig et overblik over dine egne opgaver.

 

De vigtigste opgaver placeres øverst.

 

Farverne viser status på opgaverne.

Brug tiden på kunden

Canvas Planner er et real time software. Det betyder, at når du opretter en opgave i kundens workspace, så kan de se det med det samme, og de oplever, at du arbejder aktivt for dem, selvom du ikke er til stede.

Kom godt i gang allerede nu!

Book en kort online demo med en af vores konsulenter