Hvorfor Canvas Planner

Se mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Remote work – gjort rigtigt!

Der er flere udfordringer ved at arbejde på forskellige lokationer. Det er dyrt og tager tid at rejse rundt til møder. Det kan være vanskeligt at bevare et overblik, når der bruges whiteboards på kontorerne, og der sendes ekstra mange e-mails for at aligne arbejdet.

Vores bud på en løsning er et fælles, visuelt overblik, som giver alle et realtime billede af samarbejdet på tværs afdelinger og landegrænser.

Remote work
Karna Reese

Karna Reese

HR Director, CGI

“Tiden er vigtig for os, og med Canvas Planner har vi optimeret vores måde at arbejde på. Vi sparer desuden rejsetid, da Canvas Planner gør det muligt at arbejde effektivt sammen på trods af forskellige arbejdssteder.”

Spar 25% på tiden brugt på møder

Align dit team før mødet og brug mødetiden på vigtige snakke og opgaver i stedet for på opfølgning.

Whiteboards bruges ofte i mødesammenhænge for at give deltagerne et visuelt overblik.

Canvas Planner kombinerer digitale whiteboards (canvasser) med opgaver, så det vigtige overblik ikke bliver i møderummet.

meeting-using-canvas-planner
Hvorfor Canvas Planner

Bedre overblik giver mindre stress

Dårligt kommunikation, manglende overblik og ressourcer, der bruges på reaktive handlinger resulterer i en arbejdsplads præget af stress.

En tydelig visuel struktur giver overblik, og gør det lettere for lederen og den enkelte medarbejder hurtigt at omprioritere arbejdet. På den måde øges effektiviteten uden at være på bekostning af mere pres på den enkelte.

Det gør det muligt for lederen hurtigt at danne sig et overblik over arbejdet.

Verdensklasse support!

Det betyder meget for os, at du kommer godt i gang med at bruge Canvas Planner. Da vi ved, at det for nogen kan være en udfordring af visualisere sit arbejde, tilbyder vi vores hjælp, så du kan få værdi af programmet med det samme. Det er vigtigt, at du får mest muligt ud af at arbejde visuelt, så du får frigjort tid i dit arbejdsflow. Lad os vise dig, hvordan du kan gå fra en traditionel til en visuel metode.

Hvad vi gør i 5 trin: 

  1. Vi vil aftale et tidspunkt for en kort online præsentation.
  2. Du vil få tilsendt et link til vores online møderum. Når mødet begynder klikker du på linket, og vi kan nu tale sammen og dele vores skærm med dig.
  3. Efter en kort præsentation af Canvas Planner vil vi hjælpe dig med at designe nogle canvasser, så du kan komme i gang med det samme.
  4. Hvis du køber et abonnement til Canvas Planner, kan du altid kontakte vores support via chatten i programmet.
  5. Du vil få et lynhurtigt svar fra vores support, så du kan komme videre med dit arbejde.

På alle niveauer

Få et visuelt overblik over alle initiativer i forretningen.

Strategisk overblik

Det visuelle canvas forenkler samarbejdet for teams og på tværs af organisationen. Nåe alle har et tydeligt overblik reduceres behovet for mange møder og interne e-mails.

Til teamet

Udnyt fordelene ved kombinationen af opgavestyring og et visuelt overblik, så dit team  bliver mere effektivt og får fuld udbytte af ressourcer og evner.

Personlig overblik

Det visuelle canvas hjælper dig med at bevare et konstant overblik over dine aktiviteter. Data viser, at det hjælper til at reducere stress på arbejdspladsen. For dig og dit team.

Start med Canvas Planner i dag!

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Canvas Planner.

Ønsker du at vide mere om vores priser?

Ønsker du at tale med os?

Er du klar til at komme i gang?