Canvas Planner til DIT behov

Visualisér dit arbejde

Canvas Planner sørger for, at du altid kan se hvem-der-gør-hvad og hurtigt danne dig et overblik over de beslutninger og opgaver, som dit team arbejder på.

 

I Canvas Planner kan du f.eks. oprette skabeloner til arrangementer og messer, der let kan kopieres, og du sparer derfor dyrebar tid på planlægningen. Det betyder også, at andre nemt og hurtigt kan få et overblik og bidrage med deres hjælp.

Viden og beslutninger er samlet i ét workspace, og når I ser det samme, kan I lettere arbejde i samme retning.

 

Canvas Planner kan bruges på forskellige måder alt efter, hvad du har af behov. Du kan se nogle eksempler herunder, og derudover er du altid velkommen til at skrive til os i chatten, hvis du ønsker at vide mere.

Jacob Thomsen

Startup Facilitator at DEMOLA

“Canvas Planner gør os meget mere effektive, når vi arbejder på flere projekter ad gangen. Derudover er budget-funktionen genial.”

 

Canvas Planner Overview Meetings

Organiser dit møde

I Canvas Planner får du hurtigt et visuelt overblik undervejs i mødet. Du kan nemt fordele opgaverne i teamet, så alle kan se hvem-der-gør-hvad. Kommuniker herefter med dit team direkte i jeres workspace og undgå statusmøder og e-mails.

Messer og events

Planlæg messer, events og konferencer med Canvas Planner. Brug dine projekter som skabelon til dit næste event. Evaluering og feedback kan implementeres direkte i din skabelon, så du altid har en ny og forbedret version parat.

Et canvas til andet dett er til events eller messer
Et canvas til marketing med visuelt brainstorm

Design

Når man arbejder med visuelt materiale, så er det lettest at samarbejde omkring design og indhold i en visuel form.

 

I dette eksempel kan flere byde ind med deres feedback i en tråd, der placeres direkte på det visuelle materiale, der tales om.

 

Canvas Planner gør det muligt at kreative teams at begrænse e-mails og møder, da alle får set det samme canvas.

Visuelt overblik over jeres arbejde

Canvas Planner reducerer antallet af møder ved at give alle i teamet et visuelt overblik over jeres opgaver. Du behøver derfor ikke nedprioritere dine egne opgaver, fordi du skal svare på e-mails og gå til møder.

Møde med Canvas Planner til ledere

Mere end bare et software

Du er ikke alene. Vores team af konsulenter står klar til at rådgive jer om vores work management software, så din organisation får lige præcis den løsning, der passer til jer.

 

Du kan få ubegrænset adgang til Canvas Planner for kun 99,- pr. måned.

 

Se mere om vores priser og startpakke her.

Kom godt i gang allerede nu!

Book en kort online demo med en af vores konsulentere